We beginnen de aanleg van uw sproei-installatie met het spuiten van de grondwaterput zodat we er zeker van zijn dat we gebruik kunnen gaan maken van grondwater.

Voor het ingraven van de leidingen maken we gebruik van smalle spades. Hierdoor zal uw tuin geen enkele schade ondervinden. De kans op beschadiging van electrakabels is dus minimaal.

Het gras wordt netjes gestoken, omgeklapt en na de graafwerkzaamheden en het leggen van de leidingen met de hand weer teruggelegd. Met een speciaal ontworpen stamper wordt het gras volledig vlak getrild. U zult zien dat er de volgende dag nagenoeg niets meer van de werkzaamheden te zien is. We proberen zo min mogelijk bestrating eruit te halen en deze wordt door vakmensen weer terug gelegd. Doordat we flexibele leidingen gebruiken kunnen we om de meeste beplanting heen werken.

Als alle leidingen en koppelingen aangesloten zijn plaatsen we de sproeiers en druppelslangen. De sproeiers worden vlak onder het gras of in de beplanting geplaatst zodat ze meestal niet zichtbaar zijn. De druppelslang wordt vlak onder de grond gelegd zodat deze ook niet te zien is.

Tot slot wordt alles aangesloten op de pomp. De pomp wordt meestal in een schuur op rubber geplaatst. De leidingen worden met een diamantboor schuin naar buiten gemonteerd zodat er aan de buitenkant van de schuur niets van de leidingen te zien is.

We hebben alle benodigde materialen in ons magazijn in Den Dolder op voorraad liggen. Zo kunnen we onze klanten altijd snel van dienst zijn.

aanleg beregening 4

aanleg 1 beregening

aanleg 3